3 de Maig de 2018

Don Juan Tenorio

.

Ens omple d’orgull presentar-vos un any mes i ja van quatre, la lectura dramatitzada de Don Juan Tenorio.

La Fundació Romea ha recuperat la tradició de representar l’obra Don Juan Tenorio de José Zorrilla per Tots Sants. En aquesta ocasió, la IV edició del clàssic tindrà lloc al Teatre Romea de Barcelona el dia 2 de novembre a les 20h i al Teatre-Auditori de Sant Cugat del Vallès el dia 7 del mateix mes a les 20h.

En aquesta ocasió la lectura dramatitzada serà dirigida per Carles Canut i protagonitzada, Pere Arquillué, com a Don Juan, Anna Ycobalzeta, en el paper de Doña Inés, Lloll Bertran, com a Brígida, i comptarà amb un repartiment d’actors de primer nivell, com Gonzalo Abril, Jordi Andújar, Joan Berlanga, Jordi Brau, Antonio Calvo, Rafael Calvo, Marta Domingo, Mario Fernández, Camilo García, Miguel Ángel Jenner, Àngela Jové, Victòria Pagès, Jaume Pla, Mingo Ràfols i Nesa Vidaurrázaga.

Don Juan Tenorio és un drama religiós i fantàstic que s’ha convertit en un clàssic de la literatura popular del segle XIX. Es tracta de la materialització del mite de Don Juan, aquell seductor disposat a fer qualsevol cosa per aconseguir l’èxit de les seves conquestes amoroses. La història d’amor generada entre el protagonista i la novícia Doña Inés ha estat un dels referents romàntics més universals de la història