6 de Febrer de 2018

Lectura dramatitzada : “La bondat infinita”

La Fundació Romea amb la col·laboració de l’ AADPC i AISGE presentan

Dilluns, 4 de juliol la segona lectura del IV Cicle de Lectures Dramatitzades al Teatre Romea. El text que es llegirà serà “Bondat Divina” de Louis Michel Colla i Frédéric Lenoir, amb Àngel Cerdanya “El Sueco”, Fermí Fernández, Toni Martínez i Kao Chen Min, sota la direcció de Ricard Borràs.

Els autors, Louis-Michel Colla i Frédéric Lenoir van escriure plegats aquesta dura crítica als diversos es­taments religiosos a través d’una mirada irònica, sense ferir en cap moment els sentiments dels creients. L’obra va ser estrenada durant la temporada 2009 al Thèâtre de La Gaîté Montparnasse de París. Va ser un gran èxit de crítica i públic.

Bondat Divina ens permetrà plantejar-nos les preguntes que tothom es planteja sobre Déu i les religions i donar resposta a les raons de tantes discòrdies existents entre els creients de les tres grans religions monoteistes, si resulta que tots creuen en el mateix Déu.

En finalitzar la lectura els assistents podran participar en una xerrada amb el director de la peça, Ricard Borràs, i tot el seu equip artístic. Aquest col·loqui serà conduït per la directora de la revista Entreacte, Carme Tierz. Amb un diàleg distès, es pretén aprofundir en les lectures amb la voluntat d’eliminar barre­res entre creadors i públic.