23 de Juliol de 2019

Lectura dramatitzada: Elysium

La Fundació Romea per a les arts escèniques amb col·laboració de l’AAPDC presenten la Lectura Dramatitzada “Elysium” escrita i dirigida per Ivan Andrade

Benvinguts a un temps en què la tecnologia més puntera conviu amb l’extinció del medi natural. Mars i oceans inunden parcial o totalment ciutats com Nova York, Melbourne o Barcelona. La major part de la població viu en absoluta precarietat, mentre la resta fuig de vacances als llocs més inquietants. El darrer hit en vacances virtuals és transferir-se a un món ideal elaborat a partir d’un detallat mapa del conscient i inconscient del propi passatger. Un món imaginari fet de tot allò que som i portem dins. Un món més real que la mateixa realitat. Benvinguts a Elysium.

Elysium és un text d’Ivan Andrade, finalista del Bruntwood Award for Playwriting 2017 i de l’EMERGE Theatre Awards 2018.

En finalitzar la lectura els assistents podran participar en una xerrada moderada pel periodista i director de la revista Entreacte, Manuel Perez, amb el directora i autor de la peça, Ivan Andrade, i el seu equip artístic.