Àngels Moreno

escriptora

Activitats de Àngels Moreno

Àngels Moreno

Àngels Moreno València (1993). Estudis de Medicina a Universitat Rovira i Virgili. Ha publicat els llibres de poesia ‘Clarobscur’ (Neopàtria, 2014, pròleg de Pere Bessó) i ‘Extrema al·legoria’ (Premi Literatura Breu de Mislata 2015, Ajuntament de
Mislata). Ha obtingut també el Premi de Poesia Teodor Llorente de La Pobla de Vallbona 2016 pel recull ‘Surreal’. Inclosa a l’antologia català-portugués Mare Omnium (Lastura, 2015) i a l’antologia Entre mots i versos (Universitat d’Alacant, 2016). Podem trobar una mostra de la seva poesia a la pàgina web “Arte poètica”, al blog “Poesía de mujeres” i al blog “La gènesi del blau”.
Alguns dels seus poemes han estat traduïts al romanés i al portugués. En l’àmbit de l’assaig i la crítica literària ha obtingut el Premi Llegir 2015 de la Fundació Bromera per l’article ‘Anatomia dels espills’, ha participat en la revista valenciana “Marxa Popular Fallera”,  publica ressenyes literàries a la revista “El salt del llop” i a la columna El llibre de la setmana (Levante-EMV). Membre de l’AELC des de 2014. Ha participat en nombrosos actes literaris.