Cristina Plazas

Actriu

Cristina Plazas

Actriu

CRISTINA PLAZAS

Madrid, 1969

Amb 21 anys es va traslladar a viure a València per començar a treballar com actriu professional. El seu debut cinematogràfic va tenir lloc l’any 1999 amb la pel·lícula “Se buscant Fulmontis”. Aquell mateix any va participar en el curtmetratge “Titelles” de plom on va encarnar Irina, seguit de La tarara del chapao. El 2001 va participar en un altre curtmetratge, “Tequila.com“. Va presentar el programa concurs La Pantalla de la Sort a Canal 9 Dos.

Va aconseguir el seu primer paper principal al cinema el 2001 a la pel·lícula “L’illa de l’holandès” encarnant Feli. Un any després, va fer un cameo a la sèrie “Psico Express”. A més va tornar a participar en una pel·lícula aquesta vegada una que es va transmetre a la televisió “On estàs? “.Va fer un altre cameo el 2002 a l’Hospital Central a l’episodi Confia en mi com Susana.

Va fer una petita aparició a la pel·lícula “Quan estigui tot en ordre” com Maribel. El 2003 va participar en la pel·lícula “Acosada” encarnant Natalia. Va participar en la pel·lícula emesa a la televisió Ausiàs March com la Reina Maria. A més va aparèixer en dos capítols “d’El comissari” i el 2003 a la pel·lícula també emesa a televisió “Una altra ciutat” com Eva i en “Bala perduda” com Soledad.

El 2004 va aparèixer a “Amb el 10 a l’esquena” com Rita i “Cent maneres d’acabar amb l’amor” com Luisa. El 2005 va fer petites aparicions en pel·lícules com “Mintiendo a la vida” (Helena Durán), “Camps de maduixes” (Marina), “Arran de terra” (Carmen) i en “Síndrome laboral”(Amparo).

Va aparèixer a “Animals ferits” com Irina el 2006. Aquell mateix any va aparèixer a “La bicicleta” com Ángeles i a “Vete de mí” como Ana. El 2007 va fer una altra aparició a “La vida abismal” on interpretava una prostituta. A finals de 2007 va aparèixer com a personatge secundari a la sèrie de televisió de TV3 “La via Augusta” i en  “Gominolas” interpretant Aurora en l’episodi Els meus problemes amb les dones.

A més va aparèixer en quatre episodis com a personatge recurrent en la sèrie “Plan América“. No obstant, va guanyar fama i popularitat a la sèrie de televisió d’Antena 3 “Los hombres de Paco” on va interpretar Marina Salgado. A més va interpretar Rafaela a la pel·lícula “Tres metros sobre el cielo” i a la seva seqüela “Tengo ganas de ti“.

Entre el 2010 i el 2011 va interpretar Eulalia Prado Salvatierra a la sèrie de televisió “Amar en tiempos revueltos”, de TVE. El 2012 es va unir al repartiment de “La Riera” com Cristina Padró Rodríguez; el 2014, al de la sèrie d’Antena 3 “Velvet” com a Pilar Márquez; i el 2015, a “Vis a vis“, ficció carcerària en que dona vida a Miranda Aguirre, la directora de Creu del Sud.

Des del 2017 interpreta Laura Bertrán a la sèrie de TVE “Estoy vivo . El 2019 fitxa per “El nus” la primera sèrie d’Atresplayer Premium.