Miguel Gane

Escriptor

Activitats de Miguel Gane

Miguel Gane

Escriptor

George Mihaita Gane (Leresti, Romania, 1993) és graduat en ADE i Dret, així com també té el Màster en Propietat Intel·lectual i Advocacia. L’any 2018 va superar l’examen estatal d’Advocacia, però finalment va deixar la professió quan les lletres van irrompre en la seva vida.

El seu primer llibre, Con tal de verte volar (AGUILAR), a hores d’ara ha assolit 17 edicions, havent-se publicat a Mèxic, Colòmbia i Espanya. Va ser, però, a la publicació del segon poemari, Ahora que ya bailas (AGUILAR), que Miguel Gane es va consolidar com un dels poetes més visibles de la seva generació. En total, la seva obra ha superat els 65.000 exemplars venuts. Ha fet recitals en països com l’Equador, Colòmbia, Mèxic o Costa Rica, així com en més d’una vintena de ciutats espanyoles, entre les quals hi ha Madrid, Barcelona, Sevilla o Bilbao, i ha participat també en festivals i diverses tertúlies d’índole literària.

Per la seva temàtica, alguns dels seus poemes han esdevingut emblemes per a molts moviments feministes de tot el món. Actualment, dedica la seva vida a la literatura, treballant en els seus pròxims llibres.