Yukiko Akagi

Pianista

Yukiko Akagi

Pianista

Elogiada per la crítica com “una consumada pianista e comunicadora i intèrpret innata”-Harris Goldsmith, Nova York Concert Review Magazine.
La pianista japonesa Yukiko Akagi s’alça com una artista de temperament únic i gran presència escènica, al mateix temps que dona a les seves interpretacions una formidable vitalitat. Premiada en diversos concursos internacionals, Yukiko és una de les més destacades i actives representants de la seva generació.Yukiko va fer el seu debut americà en el Carnegie Hall de Nova York en 2004 i l’èxit rebut la va impulsar a desenvolupar àmpliament la seva carrera pels Estats Units, actuant en algunes de les sales més prestigioses del país, com Alice Tully Hall o el Merkin Hall, totes dues sales del Lincoln Center.Yukiko va fer el seu debut americà en el Carnegie Hall de Nova York en 2004 i l’èxit rebut la va impulsar a desenvolupar àmpliament la seva carrera pels Estats Units, actuant en algunes de les sales més prestigioses del país, com Alice Tully Hall o el Merkin Hall, totes dues sales del Lincoln Center.
El diari “The Columbian” la defineix com “una pianista amb un gran carisma, capaç de deixar sense alè als presents amb les seves esplèndides actuacions”, i el Nova York Sun destaca la seva “gegantesca versió” de la segona sonata de Rachmaninoff.
Als Estats Units les seves actuacions han estat gravades i emeses per importants emissores com la WQXR de Nova York, WCLV de Cleveland o WFMT de Chicago.