Andreu Rifé

Artista músic i escènic

Andreu Rifé

Artista músic i escènic

Andreu Rifé

Artista músic i escènic. Ha publicat 4 àlbums musicals i ha esta dues vegades guardonat pels Premis Enderrock. S’inicia al món teatral des de l’àmbit universitari mentre estudia Arquitectura Tècnica a la UPC. Allà hi funda la companyia “Los Pelones” juntament amb Albert Espinosa, amb qui produeix diferents espectacles de creació pròpia.

Autor i director teatral de “Terròs” (2008), “Roba’m la cartera” (2010), “Cuarto de libra” (2012) i “Els porcs també mengen verd” (2020).

Com a artista performatiu s’exhibeix a l’Arts Santa Mónica amb “Què en sap l’aigua de l’èxit?” (2014), una reflexió sobre l’èxit que el va fer romandre assegut durant 33 hores seguides sobre un gran cub de gel.

Es forma com a dramaturg a l’Obrador Internacional de Dramatúrgia de la Sala Beckett. A banda, el 2017 esdevé membre coordinador de l’Obrador de Filosofia de la mateixa Sala Beckett on desenvolupa projectes d’escriptura i direcció teatral.

Com a actor de teatre ha treballat en sales com el TNC, Teatre Villarroel i Centro Dramático Nacional (Madrid). En cinema i televisió ha actuat en diferents produccions. Destaquen  “Minoria absoluta” (2003), “El cor de la ciutat” (2009) i “Polseres Vermelles” (2013).